Loading...
 

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ παράγει προϊόντα από διογκωμένο πολυστυρένιο - airpop

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς εφαρμογών του διογκωμένου πολυστυρενίου, έχοντας ιδιαίτερη εξειδίκευση στη συσκευασία αλιευμάτων, τροφίμων, φρούτων και λαχανικών, ποτών, φαρμάκων, λευκών συσκευών, αλλά και προϊόντων για την αγροτική βιομηχανία - πολυσπορεία.

Περισσότερα

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ έχει αναπτύξει τις παραγωγικές της διαδικασίες σε διαφορετικά επίπεδα ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της από την βασική παραγώγη του προϊόντος μέσω της διόγκωσης του πολυστυρενίου και της μορφοποίησης του, μέχρι την διαφήμιση της επωνυμίας του πελάτη πάνω στο προϊόν και την ανακύκλωση του προϊόντος μετά το πέρας της χρήσης του.

Περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ εδρεύει στα Οινόφυτα Βοιωτίας σε ιδιόκτητο χώρο. Διαθέτει μία παραγωγική μονάδα με τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα δυναμικότητα, καθώς και ιδιόκτητο μεταφορικό στόλο και αποθηκευτικούς χώρους.

Περισσότερα

 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ σήμερα απασχολεί 70 εργαζόμενους. Αισθανόμαστε ευτυχείς που οι περισσότεροι από το προσωπικό της εταιρείας βρίσκονται μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια. Θεωρούμε ότι ο άνθρωπος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας για την εταιρεία, γι’ αυτό και η επένδυση στους ανθρώπινους πόρους αποτελεί σημαντική και καθημερινή μας μέριμνα.

Περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

 

ΤΡΟΦΙΜΑ - ΙΧΘΥΑΛΛΙΕΥΜΑΤΑ

Η διογκωμένη πολυστερίνη έχει ιδιότητες που την καθιστούν ιδανική συσκευασία για τρόφιμα.

ΦΡΟΥΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Η συσκευασία από διογκωμένο πολυστυρένιο αποτελεί το μέλλον στη συσκευασία φρούτων και λαχανικών.

ΠΟΛΥΣΠΟΡΕΙΑ

Οι δίσκοι φύτευσης πολλαπλών θέσεων από διογκωμένο πολυστυρένιο αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για εύκολη, γρήγορη και αποδοτική προβλάστηση σπόρων.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Τα φάρμακα απαιτούν υλικά συσκευασίας υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το διογκωμένο πολυστυρένιο (EPS) είναι ιδανικό υλικό συσκευασίας βιομηχανικών προϊόντων, όπως λευκές συσκευές, θερμοσίφωνες, υπολογιστές, κ.ά.

ΜΟΝΩΣΗ - ΔΟΜΗΣΗ

Εξοικονομήστε χρήματα, χρόνο, ενέργεια χτίζοντας το σπίτι σας με μέθοδο δομήσεως - μονώσεως του συστήματος ISORAST.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

Πολιτική διασφάλισης ποιότητας και πιστοποίηση κατά ISO 9001/2015

Περιβαλλοντική πολιτική και πιστοποίηση κατά ISO 14001/2015

Μάθετε περισσότερα

Πολιτική διασφάλισης Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία (ΥΑΕ) και πιστοποίηση κατά OHSAS 18001/2007 ΕΛΟΤ1801:2008 

Πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σύμφωνα με το πρότυπο SA8000:2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

 

 • Πέμπτη 17 Οκτ 2019  Δυναμική θα είναι και φέτος η παρουσία της ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020, AGROTICA 2020. Παρουσιάζουμε νέα προϊόντα, καινοτόμα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τόσο για την προβλάστηση σπόρων – νέα πολυσπορεία – όσο και για τη συσκευασία φρούτων & λαχανικών, τυροκομικών και λοιπών τροφίμων. 


  Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά Περίπτερο 8, Stand 15.   
 • Δευτέρα 03 Σεπ 2018

  Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ ΑΒΕΕ συμμετέχει  στη 16η Διεθνή Έκθεση ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2018, που θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo, 12-15 Οκτωβρίου 2018.

  Η εταιρεία μας προμηθεύει την ελληνική αγορά με ανθεκτικές συσκευασίες από διογκωμένη πολυστερίνη δίνοντας εξειδικευμένες σύγχρονες λύσεις στον τομέα της συσκευασίας.

  Σας περιμένουμε στην Αίθουσα 2, Stand C40-D39.

   
 • Τετάρτη 18 Απρ 2018

  Η εταιρεία μας POLYFORMA ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση FRESKON που θα διεξαχθεί στις 26-28 Απριλίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

  Η FRESKON αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου καθώς έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων από τον παραγωγικό αλλά και εμπορικό κόσμο.

  Σας περιμένουμε στο Περίπτερο 14, Stand 15 καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης ώστε να σας παρουσιάσουμε λύσεις για έξυπνη συσκευασία φρούτων-λαχανικών και λοιπών τροφίμων με νέα καινοτόμα προϊόντα διογκωμένης πολυστερίνης που προσφέρουν διατήρηση του τροφίμου αλλά και αύξηση του χρόνου ζωής του.

   
15 Αντικείμενα. Σελίδα 1/5
1 2 3 4 5