Loading...
 

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ παράγει προϊόντα από διογκωμένο πολυστυρένιο - airpop

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς εφαρμογών του διογκωμένου πολυστυρενίου, έχοντας ιδιαίτερη εξειδίκευση στη συσκευασία αλιευμάτων, τροφίμων, φρούτων και λαχανικών, ποτών, φαρμάκων, λευκών συσκευών, αλλά και προϊόντων για την αγροτική βιομηχανία - πολυσπορεία.

Περισσότερα

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ έχει αναπτύξει τις παραγωγικές της διαδικασίες σε διαφορετικά επίπεδα ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της από την βασική παραγώγη του προϊόντος μέσω της διόγκωσης του πολυστυρενίου και της μορφοποίησης του, μέχρι την διαφήμιση της επωνυμίας του πελάτη πάνω στο προϊόν και την ανακύκλωση του προϊόντος μετά το πέρας της χρήσης του.

Περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ εδρεύει στα Οινόφυτα Βοιωτίας σε ιδιόκτητο χώρο. Διαθέτει μία παραγωγική μονάδα με τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα δυναμικότητα, καθώς και ιδιόκτητο μεταφορικό στόλο και αποθηκευτικούς χώρους.

Περισσότερα

 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ σήμερα απασχολεί 70 εργαζόμενους. Αισθανόμαστε ευτυχείς που οι περισσότεροι από το προσωπικό της εταιρείας βρίσκονται μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια. Θεωρούμε ότι ο άνθρωπος είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας για την εταιρεία, γι’ αυτό και η επένδυση στους ανθρώπινους πόρους αποτελεί σημαντική και καθημερινή μας μέριμνα.

Περισσότερα

Our people

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

 

Fish

ΤΡΟΦΙΜΑ - ΙΧΘΥΑΛΛΙΕΥΜΑΤΑ

Η διογκωμένη πολυστερίνη έχει ιδιότητες που την καθιστούν ιδανική συσκευασία για τρόφιμα.

Fruits

ΦΡΟΥΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Η συσκευασία από διογκωμένο πολυστυρένιο αποτελεί το μέλλον στη συσκευασία φρούτων και λαχανικών.

Polyseeds

ΠΟΛΥΣΠΟΡΕΙΑ

Οι δίσκοι φύτευσης πολλαπλών θέσεων από διογκωμένο πολυστυρένιο αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για εύκολη, γρήγορη και αποδοτική προβλάστηση σπόρων.

 

Drugs

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Τα φάρμακα απαιτούν υλικά συσκευασίας υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Solar

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το διογκωμένο πολυστυρένιο (EPS) είναι ιδανικό υλικό συσκευασίας βιομηχανικών προϊόντων, όπως λευκές συσκευές, θερμοσίφωνες, υπολογιστές, κ.ά.

Building

ΜΟΝΩΣΗ - ΔΟΜΗΣΗ

Εξοικονομήστε χρήματα, χρόνο, ενέργεια χτίζοντας το σπίτι σας με μέθοδο δομήσεως - μονώσεως του συστήματος ISORAST.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

Πολιτική διασφάλισης ποιότητας και πιστοποίηση κατά ISO 9001/2015

Περιβαλλοντική πολιτική και πιστοποίηση κατά ISO 14001/2015

Μάθετε περισσότερα

Πολιτική διασφάλισης Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία (ΥΑΕ) και πιστοποίηση κατά OHSAS 18001/2007 ΕΛΟΤ1801:2008 

Πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σύμφωνα με το πρότυπο SA8000:2014

ISO 9001ISO-1400OHSAS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

 

 • Article image
  Monday 20 Mar 2017
  Η ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ θα συμμετέχει ξανά στο Διεθνές εμπορικό γεγονός Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών, Freskon που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή φορά στις 27-29 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.  Η έκθεση Freskon τείνει να χαρακτηριστεί ως το απόλυτο εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου.

  Θα χαρούμε να σας δούμε απά κοντά στο stand1 και περίπτερο 12.
   
 • Article image
  Thursday 02 Mar 2017
  H ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ με χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή της στην έκθεση DETROP 2017, που θα διοργανώσει από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 η ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

  Σας περιμένουμε στο Περίπτερο 2, stand 47.
   
 • Article image
  Tuesday 14 Apr 2015

  Η Freskon φιλοδοξεί  να αποτελέσει  το σηµείο αναφοράς του κλάδου στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο όπου εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν  και να γνωρίσουν  ό,τι νεότερο αφορά στα φρέσκα φρούτα, λαχανικά, logistics, µηχανήµατα και υλικά συσκευασίας.

   
19 Αντικείμενα. Σελίδα 4/7
1 2 3 4 5 6 7