Loading...
 

Τελευταία Νέα - Ανακοινώσεις

 

Προτεραιότητα η ασφάλεια όλων μας. Προστατεύουμε τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας και την κοινωνία από τον κορωνοϊό «Covid-19»
Πέμπτη 11 Ιούν 2020
Article image

Η εταιρεία ΠΟΛΥΦΟΡΜΑ ΑΒΕΕ, με αίσθημα ευθύνης έναντι των εργαζομένων, των συνεργατών, των πελατών της και του κοινωνικού συνόλου, έλαβε όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα προστασίας και προφύλαξης από τον κορωνοϊό.

Όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι σύμφωνα με τις οδηγίες και συστάσεις των αρμόδιων θεσμικών οργάνων (Υπουργείο Υγείας, Ε.Ο.Δ.Υ, Γ.Γ.Π.Π., Υπουργείο Εργασίας), με τις ειδικές διατάξεις της Π.Ν.Π. 11/3/2020 και τις ρυθμίσεις της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Ειδικότερα, η εταιρεία ενεργοποιήθηκε αμέσως με την εμφάνιση των πρώτων περιστατικών SARS-CoV-2 στη χώρα, λαμβάνοντας κλιμακωτά τα παρακάτω μέτρα:
-Ενημέρωση των εργαζομένων από τον Ιατρό Εργασίας σχετικά με τον κορωνοϊό, τον τρόπο μετάδοσης, μέτρα πρόληψης και προστασίας καθώς και παροχή συστάσεων και οδηγιών ατομικής υγιεινής.
-Ανάρτηση στην είσοδο και έξοδο των εγκαταστάσεων της εταιρείας, αλλά και σε εμφανείς θέσεις των κοινόχρηστων χώρων σχετικών οδηγιών για την προστασία από τον κορωνοϊό.
-Τοποθέτηση αντισηπτικών διαλυμάτων στους κοινόχρηστους χώρους και στις θέσεις εργασίας.
-Παροχή στους εργαζομένους μέσων ατομικής προστασίας ΜΑΠ (μάσκες, γάντια).
-Συχνοί καθαρισμοί των κοινόχρηστων χώρων, των χώρων και επιφανειών εργασίας, καθώς επίσης και εκτεταμένες απολυμάνσεις.

Aς παραμείνουμε ασφαλείς και ας βοηθήσουμε και άλλους να παραμείνουν ασφαλείς σε αυτήν την ασυνήθιστη περίοδο.